Saxofoonquintet Opus 5

 

Geboekte optredens :

==================================================

22 april 2018 s.middags Kerkje Gieterveen 15.00 uur met pianiste Violetta Land. 

Uitgevoerd wordt dan o.a. het Pianosextett in Es van M. Glinka. De oorspronkelijke 5 strijkerspartijen zijn omgezet voor 5 saxofoons. Veder wordt integraal gespeeld het hoboconcert in Cm van Telemann met als soliste Dineke Spoelstra op sopraansax,

==========================================

26 april 2018 : koopavondconcert foyer theater Berensteyn Veendam

Aanvang 19.30 uur .vrij entree.

==================================================
-8 mei 2018 Atrium UMCG met Violetta Land  avonds

Uitgevoerd wordt dan o.a. het Pianosextett in Es van M. Glinka. De oorspronkelijke 5 strijkerspartijen zijn omgezet voor 5 saxofoons.

==========================================================

Zondagochtend 13 mei concert in de Fotostudio van Alfred Oosterman Groningerweg 16 Peize. Dit concert is in het kader van een kunstroute in de Gemeente Noodenveld. Vfrij entree.

========================================================== 

     november 2018  Kerk Wehe den Hoorn met gastsolisten

================================================

In voorbereiding zijn optredens met tangodansers Peter Jonker en Ina Hulshof , optredens met een vocaal mannenkwartet , een trombonequartet en enkele huisconcerten . Bij de laatste concerten begeleiden we o.a. pianiste Violetta Land bij het pianosextet in Es van Michael Glinka. De strijkerspartijen zijn door ons lid Jan Beerman omgezet naar 5 saxofoons. Wilt u daarover meer informatie stuur dan een mail naar saxofoonquintetopus5@gmail.com. Mocht  u ook een huisconcert, kerkconcert of i.d. organiseren dan voeren we heel graag dit zeer bijzondere concert uit.